OBS!!! tryck fel i schemat

LÖRDAGARS lektionerna börjar 14:00 inte 14:15
Lektionen slutar 15:30


/ emelie

VECKANS LEKTIONER (v5)

Basic:
Hade lektion med Victoria i onsdags. Hoppas det var kul!

Showgruppen:
Fredag 18-19.30 i Simhallen m. Emelie
Lördag 14.15-15.45 i Simhallen m. Susanne

Hoppas alla är taggade att sätta igång med en ny termin nu =)

/Therese

Tävling m.m

Hej allihopa och völkomna till en n termin!
Det var jättekul att se alla på audition, och jag tror att resultatet blev två jämna grupper, så det känns otroligt kul och spännande att sätta igång vårterminen 09! :)
På audition nämnde vi en tävling den 28/21! Denna kommer att äga rum i närheten av Lund och vi kommer att åka hem dagen efter, alltså söndag 1/3. Jag misstänker dock att denna helg ligger på erat sportlov så nu vill jag detta:

Ni som går i Showgruppen: Kolla upp om ni kan åka på tävling dessa dagar! Jag vill ha svar senast fre 30/1 till [email protected] .


Ok? ;)

//Therese

Allmän Information

I tisdags var vi ute och satte upp våra affischer om audition på olika ställen i Sollentuna! Och för ni som sett detta kommer här lite allmän information om gruppen osv:

-Showgruppen är en dansgrupp som bildades Januari 2007. Några elever har kommit och gått, och några finns kvar än idag! Gruppen gjordes först för de elever som hade nått "toppen" inom Aktiv Ungdom och ville dansa mer, testa nya stilar och utvecklas lite snabbare än i en vanlig grupp.
Under våren blev vi tillfrågade om vi ville komma och uppträda på både Malmvägens dag och Nationaldagsfirandet i Edsbergsparken. Och då hade vi redan en färdig, väldigt duktig grupp redo att stå på scenen. Så nu var Showgruppen inte bara en grupp för intensivare dansträning, det blev även en grupp som kunde representera Aktiv Ungdom i Sollentuna  på olika evengemang.
Hösten 2008 blev det plötsligt ganska många som ville gå i Showgruppen, så då delade vi upp den i Basic Showgrupp & Showgruppen. Basic är för elever som redan "har" dansen, men kanske behöver öva mer på ngn speciell stil och framförallt öva scenframträdande. Och Showgruppen är de som nått dit. Det är personer som funkar i olika stilar men även har scenvana.
Vi har inför varje termin haft en audition och denna gång har vi valt att slå på stort; gå ut till allämnheten. Vi är säkra på att det finns fler där ute som brinner för sin dans och som vill ha kul och få scenvana!

I nuläget är vi 3-4 lärare som jobbar med Showgruppen & Basic. Ämnena som lärs ut är: Jazz/teknik, Street, Show & Latinjazz. Vi tar även in minst ett par gästlärare varje termin som lär ut breakdance, magdans och allt där i mellan.

Låter detta som ngt som skulle kunna passa dig? Skicka ett mejl till [email protected] , och anmäl dig till audition! Eller om du bara har en fråga så går det också bra!

Så ses vi på audition 24/1 kl.14.00 i Sollentuna Sport & Simhall, Spegelsalen.

//Therese

aug08

AUDITION

annons

Åldersgräns: 12 år
Anmäl dig till: [email protected]

AUDITION

Hej alla!
Hoppas ni har haft en bra jul och nyår och att lovet har varit precis lagom utvilande! Hoppas även att ni börjar bli lite danssugna, för nu är det snart dags! Ni var förresten kanon på julbordet, det var verkligen uppskattad underhållning!

Vi kommer att börja vårterminen med en audition som är obligatorisk för alla som vill ha en plats i show/basic-gruppen. Detta gäller även gamla elever i båda grupperna. Det är inte så att vi vill slänga ut någon eller liknande, vi vill bara se till att gruppindelningen blir så jämn som möjligt för allas bästa.
När är det då? Boka in lördag 24/1! Ber att få  återkomma med både tid och plats, men se till att ha den dagen ledig, för det är det enda tillfället som kommer att ges!

Glöm inte heller att meddela om ni ska fortsätta till våren eller inte, detta gör ni enklast genom att maila/ringa till Aktiv Ungdoms kontor!

Sen skulle det vara väldigt bra om alla som vill komma på audition kunde skicka ett mail med namn, ålder och gärna lite kort om dansvana. Har du gått i ngn av grupperna tidigare räcker det med namn! =)
Maila till: [email protected] , denna mail kollas dagligen så om ni har ngra andra frågor går det bra att maila dessa dit också!

Det var allt för nu, återkommer med tid & plats för audition så fort jag vet!

/Therese

RSS 2.0