INSTÄLLD

Dagens lektion är tyvär inställd. pga sjukdom

/ emelie

Lördag den 20:e kl. 13

Hej alla härliga showdansare

Jag hoppas att ni har haft en härlig helg med massor av dans på skridskor.

Själv har jag haft flera luciafiranden och olika avslutningar i olika nivåer och åldrar.

På lördag kl 13 har vi en effektiv träning med avslutning  av framträdandet av " Aint no other man" , Chrisina Aquilera koreografin som ni jobbat bra med denna termin.
Viktigt att alla i gruppen kommer på plats så att ni  två och två medverkar förutom gruppkoreografin och jag sätter klart det sista så att jag sen kan placera er på rätt plats vid rätt tillfälle för uppträdanden.

Ät gärna en rejäl lunch innan och medtag frukt och dryck om ni har.

Med vänlig hälsning
Susanne

Helgen m.m

Fredag (imorrn): Showgruppen har lektion m. Emelie

Lördag:
 På lördag hittar vi på något kul allihopa tillsammans :D Det blir både jag och Emelie samt både Basic & Showgruppen. Vi kommer äta bullar, dricka varm choklad och bäst av allt;  ÅKA SKRIDSKOR! :D
Tid: 12.00 - 14.00 (Inga andra lektioner den dagen)
Plats: Sollentuna Vallen, vi ses utanför A-hallen (den gamla)!
Ta med: Skridskor, varma kläder och ett glatt humör! (Har du inga skridskor KOM IALLAFALL, vi ska se till så att alla har roligt!)

Kram//
Therese

Kolla vad duktiga <3

Detta nummer repade vi in ikväll, det kommer dom uppträda med på julbordet nästa fre!
/Therese

i kissied the girl

Showgruppen jag har ej glömt och hoppas inte ni har gjort det

Ni har i uppgift att sätta ihop några åttor till i kissied the girl. Rätta mig om jag har fel.

Uppgiften är till 19/12


Emelie

Extra insatt lektion för Basic

SÖNDAG 21/12 kl 16-17:30

Detta för att en av era lektioner ställdes in


Showgruppen: Uppvisning, frånvaro m.m

Hej allihopa!
Jag kom just hem från kvällens danlektion. Det var 4st där, av totalt tio. Jag förstår inte vad som är så svårt med att slänga iväg ett sms och säga att man inte kan komma. Jag fattar inte det.
Ni får inte missförstå mig nu, jag förstår att alla har sina skäl att vara borta ibland. Man är sjuk, man kanske har ett stort prov, man kanske är ledsen för ngt, och sånt händer. Det vet jag också, jag är också människa.
Men det blir ovärt för mig och för de få som kommer på lektionen. Det är ingen mening att gå vidare med koreografi eller börja på ngt nytt osv i och med att så många är borta. I det fallet är det bättre att ni meddelar mig så att vi kan ställa in lektionen, och ha den ngn annan gång när fler kan!
Och eftersom att så få var på lektionen så blir vi tyvärr tvugna att ställa in dansuppträdandet på julbordet den 19e december! Jag tycker att det är extra tråkigt i och med att jag är med och ordnar julbordet... men sånt händer, det är inte hela världen.

Summan av kardemumman; SNÄLLA, anmäl frånvaro i GOD TID innan lektionen så vi slipper såna här tråkigheterna i fortsättningen!

Kram,
Therese


RSS 2.0