AUDITION

Hej alla!
Hoppas ni har haft en bra jul och nyår och att lovet har varit precis lagom utvilande! Hoppas även att ni börjar bli lite danssugna, för nu är det snart dags! Ni var förresten kanon på julbordet, det var verkligen uppskattad underhållning!

Vi kommer att börja vårterminen med en audition som är obligatorisk för alla som vill ha en plats i show/basic-gruppen. Detta gäller även gamla elever i båda grupperna. Det är inte så att vi vill slänga ut någon eller liknande, vi vill bara se till att gruppindelningen blir så jämn som möjligt för allas bästa.
När är det då? Boka in lördag 24/1! Ber att få  återkomma med både tid och plats, men se till att ha den dagen ledig, för det är det enda tillfället som kommer att ges!

Glöm inte heller att meddela om ni ska fortsätta till våren eller inte, detta gör ni enklast genom att maila/ringa till Aktiv Ungdoms kontor!

Sen skulle det vara väldigt bra om alla som vill komma på audition kunde skicka ett mail med namn, ålder och gärna lite kort om dansvana. Har du gått i ngn av grupperna tidigare räcker det med namn! =)
Maila till: [email protected] , denna mail kollas dagligen så om ni har ngra andra frågor går det bra att maila dessa dit också!

Det var allt för nu, återkommer med tid & plats för audition så fort jag vet!

/Therese

Kommentarer
Postat av: sofia

vad gör man på den här auditionen för jag blev intagen utan att söka.

2009-01-24 @ 11:05:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0